петък, 25 ноември 2016 г.

Автосервиз ИВАЛКАР

През изминалите години, специалистите на Автосервиз ИВАЛКАР се доказват като едни от най-добрите в подръжката, ремонта и диагностиката на всички марки автомобили в следгаранционен период. Автосервизът предлага качествени автомонтьорски услуги от опитни специалисти предимно в гр. Пловдив. Но също така имаме много доволни клиенти през годините работа и от цялата страна.

НОВО!  Последно поколение машина TopAuto ATF Speed 1000 за промивка и смяна на масло на автоматични скоростни кутии. Автоматизираната машина гарантира 99% смяна на старото масло, има и функция за промиване.

Автосервиз ИВАЛКАР разполага с единствената в гр. Пловдив Pro-Cut PFM 9.0 машина за струговане и изправяне на спирачни дискове. Спирачните дискове компютъризирано се пристръгват, и изправят – без да се сваят от автомобила!

Автосервиз ИВАЛКАР разполага с модерно оборудване, позволяващо всички видове ремонти, обслужване и диагностики на Вашия автомобил. Ние гарантираме добро обслужване и корекност към клиента.Не се колебайте да се свържете се с нас.
Автосервиз ИВАЛКАР ще отговори на всеки Ваш въпрос, свързан с ремонт и профилактика на автомобила – TopAuto ATF Speed 1000 за промивка и смяна на масло на автоматични скоростни кутии; Pro-Cut струговане на спирачни дискове; Pro-Tec почистване на дюзи, както и ултразвуково ASNU почистване на дюзи и инжектори и др.